Reklamgodis – det finns något för alla smaker!

Reklamgodis med tryck är ett givet inslag i många företags pr apparat, och inte utan anledning! Det är ett enkelt, billigt och smaskigt sätt att göra kunderna glada när de besöker ert företag, på mässan eller när ni kommer på besök och delar ut en korg eller påse med godsaker.

En fördel med godis med tryck är att det finns väldigt många olika sorter, så ni kan enkelt välja den typ och smak som ni tror att era kunder älskar mest eller varför kanske inte blanda och beställa flera olika sorters godis och smaker för att ha något som passar alla? Köp en en mindre omgång av olika sorter och blanda i en stor godisskål att dela ut av på mässor och till kunder. Då märker ni snart vilken sort som är mest populär och som ni behöver köpa extra av nästa gång!

Vilket godis ska ni satsa på då? Det finns några säkra kort så som karameller, tablettaskar och choklad. Dessa är klassiker som älskas av de flesta och snabbt går åt. De finns dessutom i många olika smaker och kommer i lite olika typer och former. Så ni kan enkelt sätta ihop en snygg kollektion av reklamgodis med populära godissorter till era kunder!

Vill man sticka ut kan man också beställa reklamgodis så som tuggummi, klubbor och snacks med tryck. De är populärt och smakfullt godis men inte lika vanligt som till exempel karameller och gör att ni sticker ut på ett trevligt sätt. Vill man både sticka ut och köra säkra kort ska man såklart blanda mellan de olika sorterna och få det bästa av två världar!

För att välja rätt kan det vara bra att få en helhetsbild över alla olika sorter och smaker. Enklast är då att gå in på en leverantörs hemsida och titta. Sveriges största sortiment av reklamgodis finns på printoz.se, där finner ni alla de bästa typerna av reklamgodis, allt från minttabletter till godispåsar!

reklamgodis med tryck

Två av de bästa tillfällena att dela ut godis på är inför jul och påsk, se till att vara den leverantör som delar ut smaskigast godis och ni kommer definitivt stärka banden till era kunder! Ett klassiskt påskägg med godsaker eller varför inte en burk med sötlakritskub inför juletiden? Klassiker som choklad och karameller funkar dessutom utmärkt som jul och påskgodis. Sätt en julig prägel på dem genom att blanda in lite rött eller kanske en tomteluva i trycket? var kreativa och våga sticka ut med er profilreklam!

Godis är inget nytt påsynd och har funnits i Europa i hundratals år, konceptet introducerades i samband med chokladens spridning. Läs mer om godis och dess historia på wikipedia.

Om vi vill ha nyttigt godis då? var lugn, godis i rimliga mängder är inte farligt, men om ni ändå är ute efter ett nyttigare alternativ finns det bra varianter så som äppelchips eller nötmixar. Perfekt om ni vill hålla en nyttig och hälsosam livsstil och profil utåt till era kunder!