Reklamgodis på mässan

advertising-candy-in-exhibitionAlla företag behöver hitta olika sätt att sprida informationen om att de finns. Ett vanligt sätt är att företaget deltar på olika mässor för att visa upp sig. Det allra viktigaste på en mässa är att synas och sticka ut mer än de andra företagen, så att mässans besökare faktiskt kommer ihåg företaget när de har lämnat platsen. Ett effektivt sätt att uppnå det är att man delar ut olika gratisprylar till personer som visat intresse för företagets monter.

Många företag arrangerar, förutom att delta i mässor, egna event där man bjuder in intressegrupper för just den branschen. Här vill man precis som på mässor, sprida information om att man finns.

En produkt som de flesta uppskattar och som skapar ett positivt minne är godis! Det kan vara chokladaskar, tablettaskar eller andra typer av godis som finns förpackade i askar eller i plast, dvs ett ställe där man kan trycka företagets logo eller slogan.

Även om platsen kan vara liten som till exempel på en vanlig tablettask, kan man göra mycket med färger och bilder. Om askens grundfärg är i företagets färg och trycket sedan sticker ut mot bakgrunden, kommer garanterat de allra flesta att komma ihåg asken. Tryck företagets logo, ev kontaktuppgifter som en hemsidesadress eller telefonnummer, det kan räcka!

Nu när det snart är jul är den klassiska chokladasken ett lämpligt val av produkt. Alla blir glada när man får en gåva och de flesta tycker om choklad, annars kan de bjuda andra på chokladen och därmed sprida information om företaget.

En trevlig produkt som gåva gör människor välvilligt inställda. Man kommer ihåg företaget och om det dessutom är godis som är gott triggar det flera av sinnena. Man talar om företaget, bjuder vänner på tex chokladen och sprider därmed bilden av ett bra företag. En gåva som går att äta lämnar en god eftersmak båda i gommen och i minnet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *